Prima pagină Produse și servicii Sprijin pentru IMM - Finanțare CEB

Sprijin pentru IMM — Finanțare CEB

Accesăm cele mai bune soluții de finanțare pentru nevoile dumneavoastră împreună cu instituții de renume.

Finanțare CEB

BRD Sogelease IFN SA și Council of Europe Development Bank (CEB) au semnat un acord de împrumut în vederea finanțării IMM-urilor cu scopul de a promova și încuraja dezvoltarea acestora, precum și pentru a crea sau a menține locurile de muncă (maxim 250 de angajați).

Fondurile din cadrul facilității de credit vor fi aplicate finanțării partiale a proiectelor de investiții în favoarea întreprinderilor mici și mijlocii din România, consolidând astfel poziția lor si capacitatea de a menține și de a crea locuri de muncă. CEB va finanța până la 50% din fiecare proiect, în timp ce finanțarea suplimentară va fi asigurată din fondurile BRD Sogelease IFN SA.

Finanțarea va fi disponibilă în condiții favorabile IMM-urilor, active în diverse sectoare economice, cu exceptia agriculturii, care angajează mai puțin de 250 de persoane și care au cifra de afaceri anuală mai mică de 50 milioane Euro sau dețin active corporale pe termen lung mai mici de 43 milioane Euro. Aceste finanțări vizează, de asemenea, entitățile care desfașoară activități meșteșugărești sau întreprinderile familiale care desfășoară activități economice periodice.

BRD Sogelease IFN SA se implică prin acest acord în susținerea economiei românești, în crearea și păstrarea locurilor de muncă , oferind un sprijin clienților, prin soluții de finanțare avantajoase. Fondurile din acest împrumut au început să fie utilizate începând cu luna aprilie 2016. Finanțările acordate de BRD Sogelease IFN S.A, din liniile CEB, beneficiază de condiții avantajoase de preț și vor fi acordate pe termene medii și lungi. Fondurile CEB se pot utiliza în combinație cu alte fonduri UE.

Despre Council of Europe Development Bank

Council of Europe Development Bank (CEB) a fost înființat în 1956 și are 40 de state membre. Dintre acestea, CEB își îndreaptă în mod special atenția către 21 de state centrale, est și sud-est europene.

Orientată către politica de solidaritate în Europa, banca finanțează proiecte sociale care crează condiții și resurse pentru creștere economică. Date de contact pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 021 3014188 sau la adresa de e-mail brd.sogelease@brd.ro.

Mai multe

Asigurări

Asigurări

Beneficiați de ofertele cele mai avantajoase puse la dispoziție de partenerii noștri de renume din domeniu.

Află mai multe
Credit de investiții pentru achiziții specifice în domeniul  transporturilor și agriculturii

Credit de investiții pentru achiziții specifice în domeniul transporturilor și agriculturii

Susținem proiectul dumneavoastră prin produse flexibile, adaptate domeniului de activitate.

Află mai multe
Sprijin pentru IMM — Finanțare BEI

Sprijin pentru IMM — Finanțare BEI

Accesăm cele mai bune soluții de finanțare pentru nevoile dumneavoastră împreună cu instituții de renume.

Află mai multe