Prima pagină Expertiză Echipamente industriale

Echipamente industriale

Finanțarea echipamentelor de producție: susținem investițiile în tehnologie avansată.

Acasă, în lumea tehnologiilor de vârf

“A freza”. “A debita”. “A injecta”. “A printa”. “A surfila”. “A lamina”. “A suda”… și multe altele asemenea sunt verbe intrate în vocabularul comun al echipei BRD Sogelease! Pentru că da, în lumea tehnologiilor industriale de varf suntem acasă. Sub mai multe denumiri (1923 - Societatea de Credit Industrial; 1948 – Banca de Credit pentru Investiții; 1958 - Banca de Investiții; 1990 – Banca Română pentru Dezvoltare; 2003 – BRD – Groupe Société Générale) grupul financiar din care facem parte este implicat în finanțarea dezvoltării sectorului industrial românesc de aproape un secol. Un secol de experiență în slujba clienților noștri!

Soluțiile noastre de leasing financiar întins pe orice perioadă între 1 și 7 ani, cu avansuri începând de la 10% și valori reziduale între 0 și 20% își regăsesc o largă aplicabilitate în peisajul industrial românesc. Tratamentul personalizat al fiecarei solicitari este în acest domeniu cheia succesului nostru.

Alături de noi, în sfera tehnologiilor industrial se afla partenerul nostru HAAS, unul dintre cei mai mari producători globali de mașini de prelucrare cu comandă numerică.

Mai multe

Medical

Medical

În sprijinul celor a căror misiune este Viața: echipamente de diagnostic și tratament de ultimă generație, pentru o calitate ridicată a actului medical.

Află mai multe
IT & Tehnologie

IT & Tehnologie

Rapid, finanțare de echipamente IT de ultimă generație.

Află mai multe
Transport și logistică

Transport și logistică

Camioane, semiremorci, material rulant, echipamente specifice: punem în mișcare economia.

Află mai multe