Prima pagină Despre noi Leasing în Société Générale

Leasing în Société Générale

Societe Generale Equipment Finance (SGEF) , din a cărui rețea face parte și BRD Sogelease IFN, este parte a renumitului grup bancar Société Générale și principalul partener pentru finanțare de echipamente prin programe vendor la nivel global.

Grupul vine, mai ales, în întâmpinarea cerințelor furnizorilor - vendori, companii producatoare de echipamente care caută un partener financiar cu o deschidere internațională.

Mai mult decât atât, SG Eqipment Finance oferă o gamă atractivă de servicii financiare personalizate, cum ar fi: închirieri echipamente și leasing operational, finanțări în sistem leasing financiar sau servicii de asigurare pentru necesitățile financiare ale companiilor mici și mijlocii ce doresc să facă noi investiții generatoare de profit.

SG Equipment Finance este prezentă în 31 țări de pe 5 continente. Având active de peste 26.3 mld EUR în gestiune și cu un volum al plasamentelor de 11.9 mld EUR (2019), SGEF finanțează domenii diverse cum ar fi transporturile, echipamentele IT și echipamente industrial, cu ajutorul unei echipe de peste 2500 de profesioniști din toate colțurile lumii.

Până în prezent, SG Equipment Finance are mai mult de 150.000 de clienți care apreciază expertiza multiculturală, cunoașterea pieței, experiența și soliditatea asigurata de apartenența la Groupe Société Générale.

Mai multe

BRD și alte societăți ale grupului

BRD și alte societăți ale grupului

Cunoasteți familia noastră: grupul din care facem parte.

Află mai multe
Responsabilitate socială

Responsabilitate socială

Respectăm principiile unei dezvoltări sustenabile, cu grijă pentru societate și mediu.

Află mai multe
BRD Sogelease pe scurt

BRD Sogelease pe scurt

Experiență internațională adaptată specificului local.

Află mai multe