Prima pagină Expertiză Autovehicule

Autovehicule

Conducând pe autostrada eficienței.

Înțelegem că în zilele noastre, cu multitudinea de mărci, modele, motorizări, caroserii, opțiuni și noi tehnologii, găsirea autoturismului ideal nu e deloc o treabă ușoară. Înțelegem că un automobil nu e de multe ori, doar o alegere pur obiectivă... Înțelegem că poate fi o alegere a cărei formulare să necesite un timp îndelungat... Înțelegem, pentru că și noi suntem conducători auto. Pasionați! Și pentru că înțelegem, am simplificat, pentru dumneavoastră, măcar partea următoare deciziei de achiziție — Soluția de finanțare.

Vă oferim leasing financiar pe o durată între 1 si 5 ani, cu avansuri minime, atât pentru autovehicole noi cât și second-hand, într-un flux rapid și simplificat.

Credem astfel că alegerea soluției de finanțare devine extrem de simplă: BRD Sogelease. Cu documentație simplificată și decizie rapidă de finanțare, bucuria dumneavoastră în urma achiziționării noului autevehicul nu va mai fi umbrită de grijile administrative.

Mai multe

Construcții

Construcții

Construim împreună pentru viitor: finanțare pentru toată gama de echipamente de construcții.

Află mai multe
Echipamente industriale

Echipamente industriale

Finanțarea echipamentelor de producție: susținem investițiile în tehnologie avansată.

Află mai multe
Medical

Medical

În sprijinul celor a căror misiune este Viața: echipamente de diagnostic și tratament de ultimă generație, pentru o calitate ridicată a actului medical.

Află mai multe