Prima pagină Parteneri Campanii în curs

Campanii în curs

campanie CASE

CASE Echipamente de Construcții

Echipamentele CASE Construction furnizate de Titay Machinery (cu excepția mini excavatoarelor) pot fi achiziționate  în condiții speciale prin finanțare leasing de la BRD Sogelease.

Astfel, pentru perioade de finanțare între 1 si 4 ani, veți beneficia de dobânzi fixe preferențiale, începând cu 0% pe an.

Pentru perioade mai mari de finanțare (până la 5 ani), condiții speciale analizate împreună cu specialiştii noştri şi adaptate acestui sector de activitate.

Această ofertă este supusă unor condiții. Detalii puteți afla în rețeaua Titan Machinery sau de la reprezentanții BRD Sogelease.

 

campanie IVECO

Vehicule comerciale IVECO:

Împreună cu partenerul nostru IVECO am pregătit o serie de oferte speciale pentru finanțările în leasing.

  • IVECO Vehicule comerciale uşoare noi (Daily): se pot finanța pe o perioadă de până la 5 ani, cu avans minim și dobânda fixă începând cu 0%/an (finanțare în Euro).
  • IVECO vehicule comerciale grele noi (S-Way): se pot finanța pe o perioadă de până la 5 ani, cu avans minim și dobânda fixă începând cu 3.99%/an pe an (finanțare în Euro)

Aceste oferte sunt valabile până la 30.06.2024 și sunt supuse unor condiții. Detalii puteți afla în rețeaua de dealeri IVECO sau de la reprezentanții BRD Sogelease.

 

 

 

 

 

Mai multe

BRD Sogelease pe scurt

BRD Sogelease pe scurt

Experiență internațională adaptată specificului local.

Află mai multe