Prima pagină Expertiză Construcții

Construcții

Construim împreună pentru viitor: finanțare pentru toată gama de echipamente de construcții.

Construind viitorul împreună

Privim viitorul cu optimism și am învățat de la clienții noștri din sectorul construcțiilor cât de important este să pornesti de la baze solide.

Companiile de construcții pot să își dezvolte baza materială de echipamente protejându-și totodadă cashflow-ul apelând la finanțările noastre în leasing financiar: acordate pe perioada între 1 și 5 ani, cu avansuri pornind de la 10% atât pentru echipamente noi cât și pentru echipamente second-hand, acoperă întreaga gamă de utilaje atât autopropulsate (excavatoare, buldozere, autobasculante, încărcătoare, compactoare etc.) cât și staționare (pompe, macarale, stații betoane, stații mixture asfaltice, etc.). Conjugat cu un timp redus de analiză, pavăm calea unei adevărate povești de business de success!

Și avem alături și un partener de referință: Titan Machinery, unic importator și distribuitor în România pentru echipamentele Case Construction https://www.titanmachinery.ro/utilaje-constructii

Mai multe

Echipamente industriale

Echipamente industriale

Finanțarea echipamentelor de producție: susținem investițiile în tehnologie avansată.

Află mai multe
Medical

Medical

În sprijinul celor a căror misiune este Viața: echipamente de diagnostic și tratament de ultimă generație, pentru o calitate ridicată a actului medical.

Află mai multe
IT & Tehnologie

IT & Tehnologie

Rapid, finanțare de echipamente IT de ultimă generație.

Află mai multe