Prima pagină Produse și servicii Sprijin pentru IMM - Finanțare BEI

Sprijin pentru IMM — Finanțare BEI

BEI si BRD Sogelease IFN SA continua parteneriatul pentru a sprijini IMM-urile si corporatiile medii din Romania

BEI

Banca Europeana de Investitii (BEI) si BRD Sogelease IFN SA continua parteneriatul dedicat sprijinirii IMM-urilor și corporatiilor medii, active in industrie, infrastructura, servicii și industria turistica, energie și protecția mediului, prin finantarea proiectelor care contribuie la cresterea ocuparii fortei de munca, la dezvoltarea economica si teritoriala si care maresc competitivitatea economiei romanesti. Fondurile BEI vor fi folosite pentru a finanta proiectele promovate de IMM-uri (companii cu pana la 250 de angajati) si corporatii medii (cu pana la 3.000 de angajati) din Romania. Finantarile acordate de BRD Sogelease IFN SA, din impumutul acordat de BEI, beneficiaza de conditii avantajoase de pret ce vor fi transferate beneficiarului final, au maturitate de minimum 2 ani si pot fi folosite pentru finantari care oscileaza intre proiecte foarte mici si investitii cu un cost maxim de 25 milioane euro. Contributia BEI nu poate, totusi, depasi 12,5 milioane euro.

BEI și-a declarat programul privind politicile climatice pentru perioada 2021-2025, care vizeaza ca mai mult de 50% din finantarea anuala sa fie dedicata investitiilor verzi pana în 2025. Astfel ca 20% din totalul creditului contractat de BRD Sogelease IFN SA va fi dedicat finantarii proiectelor mici si mijlocii in domeniul combaterii schimbarilor climatice si sustenabilitatii mediului.

 Acest credit este o continuare a colaborarii fructuoase intre BEI si BRD Sogelease IFN SA. Liniile de finantare anterioare au fost consumate in totalitate, fiind alocate beneficiarilor finali, in special IMM-uri.

Despre Banca Europeană de Investiții

Banca Europeana de Investitii este institutia de creditare pe termen lung a Uniunii Europene si este detinuta de statele membre ale UE. Banca acorda finantare pe termen lung pentru investitiile sanatoase cu scopul de a contribui la atingerea obiectivelor politicilor UE.

Peste 90% din activitatea BEI se concentrează pe Europa , dar sprijina si politicile externe și de dezvoltare ale Uniunii Europene. O parte importanta a creditelor acordate de BEI in Romania este reprezentata de imprumuturi acordate institutiilor financiare pentru finantarea companiilor mici si mijlocii si a corporatiilor medii romanesti.

 

Mai multe

Sprijin pentru IMM — Finanțare CEB

Sprijin pentru IMM — Finanțare CEB

Accesăm cele mai bune soluții de finanțare pentru nevoile dumneavoastră împreună cu instituții de renume.

Află mai multe
Asigurări

Asigurări

Beneficiați de ofertele cele mai avantajoase puse la dispoziție de partenerii noștri de renume din domeniu.

Află mai multe
Credit de investiții pentru achiziții specifice în domeniul  transporturilor și agriculturii

Credit de investiții pentru achiziții specifice în domeniul transporturilor și agriculturii

Susținem proiectul dumneavoastră prin produse flexibile, adaptate domeniului de activitate.

Află mai multe