Homepage Parteneri Campanii în curs

Campanii în curs

CASE Echipamente de Construcții

Echipamentele CASE Construction furnizate de Titay Machinery (cu excepția miniexcavatoarelor) pot fi achiziționate în condiții speciale prin finanțare leasing de la BRD Sogelease:

  • Avans: minim 10%;
  • Perioada: până la 4 ani
  • Dobândă: pornind de la 0% pentru finanțare pe 1 an și până la 0.99% p.a. pentru contractele până la 4 ani

Această ofertă este valabilă până la 30.09.2020, este supusă unor condiții. Detalii puteți afla în rețeaua Titan Machinery sau de la reprezentanții BRD Sogelease.

 

Vehicule comerciale IVECO:

Împreună cu partenerul nostru IVECO am pregătit o serie de oferte speciale pentru finanțările în leasing.

  • IVECO Vehicule comerciale usoare noi (Daily): se pot finanța pe o perioada de până la 5 ani, cu avans minim și dobânda începând cu 0% pe an. Clienții pot opta pentru o perioadă de grație de 3 luni la finanțarea contractată în peioada promoției.
  • IVECO vehicule comerciale grele noi (S-Way): ofertă specială cu rate lunare fixe de 980 Euro + TVA în primele 12 luni și dobânda fixă de 1.9% pe an (finanțare în Euro).
  • IVECO vehicule comerciale grele și ușoare, second hand (Daily, Stralis): se pot finanța pe o perioadă de până la 5 ani, cu dobândă fixă începând de la 1.99%/an (finanțare în Euro)

Aceste oferte sunt valabile până la 30.09.2020 și sunt supuse unor condiții. Detalii puteți afla în rețeaua de dealeri IVECO sau de la reprezentanții BRD Sogelease.

 

Echipamente IT furnizate de CISCO

Dacă ai un proiect de digitalizare care implică achiziția unor echipamente produse de Cisco Systems, lider mondial în soluții de retelistică, atunci merită să ții cont și de ofertă specială de finanțare dezvoltată în colaborare BRD Sogelase. Avansul pornește de la 0%, perioada de finanțare poate fi între 1 și 3 ani, iar dobânda pornește de la 0% pe an pentru finanțarea în EUR.

Această ofertă este valabilă până la 30.09.2020, este supusă unor condiții. Detalii puteți afla de la distribuitorul CISCO sau de la reprezentanții BRD Sogelease.

Mai multe

Sogelease pe scurt

Sogelease pe scurt

Experiență internațională adaptată specificului local.

Learn more