Homepage Parteneri Campanii în curs

Campanii în curs

campanie CASE

CASE Echipamente de Construcții

Echipamentele CASE Construction furnizate de Titay Machinery (cu excepția miniexcavatoarelor) pot fi achiziționate în condiții speciale prin finanțare leasing de la BRD Sogelease:

  • Avans: minim 10%;
  • Perioada: până la 4 ani
  • Dobândă: pornind de la 0% pentru finanțare pe 1 an și până la 0.99% p.a. pentru contractele până la 4 ani

Această ofertă este valabilă până la 31.03.2022, este supusă unor condiții. Detalii puteți afla în rețeaua Titan Machinery sau de la reprezentanții BRD Sogelease.

 

campanie IVECO

Vehicule comerciale IVECO:

Împreună cu partenerul nostru IVECO am pregătit o serie de oferte speciale pentru finanțările în leasing.

  • IVECO Vehicule comerciale usoare noi (Daily): se pot finanța pe o perioadă de până la 5 ani, cu avans minim și dobânda începând cu 0%/an.
  • IVECO vehicule comerciale grele noi (S-Way): se pot finanța pe o perioadă de până la 5 ani, cu avans minim și dobânda începând cu 1.99%/an pe an (finanțare în Euro)
  • IVECO vehicule comerciale grele noi (S-Way CNG/LNG), ofertă adaptată vehiculelor având emisii cu impact redus asupra mediului: se pot finanța pe o perioadă de până la 5 ani, cu avans minim și dobânda începând cu 0.25%/an (finanțare în Euro)
  • IVECO vehicule comerciale grele și ușoare, second hand (Daily, Stralis): se pot finanța pe o perioadă de până la 5 ani, cu dobândă fixă începând de la 1.99%/an (finanțare în Euro).

Aceste oferte sunt valabile până la 31.03.2022 și sunt supuse unor condiții. Detalii puteți afla în rețeaua de dealeri IVECO sau de la reprezentanții BRD Sogelease.

 

 

 

 

Mai multe

Sogelease pe scurt

Sogelease pe scurt

Experiență internațională adaptată specificului local.

Learn more