Homepage Expertiză Transport și logistică

Transport și logistică

Camioane, semiremorci, material rulant, echipamente specifice: punem în mișcare economia

Alături de noi, niciun drum nu e prea lung!

Încă de la înființare, din anul 2001, BRD Sogelease a considerat activitatea de Transport și Logistică ca un domeniu strategic, adaptându-se permanent nevoilor actorilor din acest domeniu dar și contextului economic în care acestia evoluează.

Sunt disponibile pentru finanțare întreaga gamă de bunuri specifice domeniului, atât destinate transportului efectiv (vehicole utilitare cu capacități utile de la < 3.5 to până la >40 to, semiremorci, suprastructuri semi-remorci, trailere, locomotive, vagoane, ambarcațiuni) cât și depozitării/manipulării (motostivuitoare, electrostivuitoare, transpalete,conveioare, soluții automate de picking etc.), noi sau second-hand.

Soluțiile de finanțare destinate acestuia domeniu - leasing financiar sau credit de investiții – prevad avansuri flexibile, începând de la 5%, se întind pe o perioadă de până la 7 ani și au valori reziduale cuprinse între 0 și 20% din valoarea activului.

Prin ofertele speciale (link Cap.5 – Campanii in curs) concepute alături de partenerii nostrii Iveco România (link www.iveco.com/romania) și Toyota Material Handling România (link www.toyota-forklifts.ro) facilităm clienților noștrii accesul  la vehicole și echipamente fabricate de producători de tradiție în segmentele lor de piață, la cele mai bune prețuri și beneficiiind de dobânzi și condiții avantajoase de finanțare.

Mai multe

Agricultură

Agricultură

Leasing sau Credit pentru dotarea cu echipamente și utilaje agricole: tractoare, combine, echipamente de irigații, alte echipamente specifice.

Learn more
Autovehicule

Autovehicule

Conducând pe autostrada eficienței.

Learn more
Construcții

Construcții

Rapid, finanțare de echipamente IT de ultimă generație.

Learn more