Homepage Despre noi Sogelease pe scurt

Sogelease pe scurt

Experiență internațională adaptată specificului local.

BRD Sogelease IFN S.A. este subsidiară de leasing a BRD - Groupe Société Générale, a treia bancă comercială ca mărime din România cu active totale depășind 11.9 mld EUR, parte a Grupului Société Générale. BRD Sogelease este afiliat rețelei europene a Societe Generale Equipment Finance, grupul de leasing #1 în Europa, peste cu 11 mld EUR finanțate în anul 2019.

Încă de la înființare în 2001, BRD Sogelease IFN SA oferă soluții personalizate și este alături de cei peste 8,000 de clienți ai săi din diverse segmente (corporații, IMM, profesiuni liberale) conjugându-și eforturile cu ale numerosilor parteneri (producători/vendori, importatori sau dealeri autorizați,asiguratori) pentru a lăsa o amprentă pozitivă și sustenabilă în piața serviciilor financiare din România, reconfirmând astfel setul de valori fundamentale ale tuturor membrilor grupului Societe Generale: Inovație, Angajament, Spirit de Echipă și Responsabilitate.

Folosind avantajul experienței și expertizei generate de apartenența la Grupul Société Générale, BRD Sogelease IFN S.A. a avut o evoluție rapidă pe piața internă de leasing, fiind în topul societăților de leasing afiliate unui grup bancar din România. Mai mult decât atât, suntem implicați activ în procesul de dezvoltare și extindere a spectrului de utilizare al produsului leasing, pentru a fi astfel capabili să oferim partenerilor noștri alternative de finanțare rapidă, flexibilă și într-o manieră profesionistă, oferte bazate pe o înțelegere clară și corectă a produsului și a legislatiei în vigoare.

Suntem unul dintre membrii fondatori ai ALB (Asociația de Leasing Bancar), o asociație implicată în promovarea și îmbunătățirea produsului leasing ca o alternativă viabilă de finantare a investițiilor în mijloace fixe.

Mai multe

BRD și alte societăți ale grupului

BRD și alte societăți ale grupului

Cunoasteți familia noastră: grupul din care facem parte.

Learn more
Cariere

Cariere

Hai în echipa noastră!

Learn more
Leasing in SG

Leasing in SG

Succes la nivel internațional: leader mondial în soluții de leasing.

Learn more