Prima pagină Info Utile Fii informat – COVID 19

Fii informat – COVID 19

Într-o perioadă marcată de incertitudine, e nevoie de încredere și curaj. BRD Sogelease vă este alături dacă afacerea dumneavoastră  a fost afectată în această perioadă de evoluția pandemiei Covid -19.  

Clienții noștri au putut opta pentru amânarea ratelor in conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului 37/2020,  în condițiile de eligibilitate menționate în actul normativ. În completarea inițiativei guvernamentale, echipa BRD Sogelease a pregătit și alte soluții aplicabile în astfel de situații neprevăzute, dintre care vom putea găsi împreună una potrivită specificului dumneavoastră.

Foarte probabil, deja am discutat și identificat drumul pe care vom continua împreună, dar rămânem oricând la dispozitia dumneavoastră dacă aveți întrebări.  Vă așteptăm să luați legătura (de preferat prin telefon sau email, pentru a respecta măsurile de distanțare socială) cu reprezentatul BRD Sogelease prin care ați încheiat contractul.  Dacă e mai simplu, trimiteți-ne un mesaj pe brd.sogelease@brd.ro sau completați formularul de aici și vă vom contacta rapid.