Homepage Info Utile Fii informat – COVID 19

Fii informat – COVID 19

Într-o perioadă marcată de incertitudine, e nevoie de încredere și curaj. Află aici ce soluții am identificat la BRD Sogelease pentru a îți facilita derularea contractelor în curs.

Dacă afacerea ta a fost afectată în această perioadă de evoluția pandemiei Covid -19, poți beneficia de măsuri de sprijin care susțin continuarea activității tale, prin reașezarea ratelor din contractul tău de leasing sau credit cu BRD Sogelease .

În conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului 37/2020, poți solicita amânarea plății ratelor, în condițiile de eligibilitate menționate în actul normativ. Analizăm informațiile oficiale pe măsură ce devin disponibile și vom reveni cu detalii cât mai curând. Pentru solicitări în relație cu OUG 37, ne poți contacta folosind adresa de e-mail sau formularul de mai jos.

Între timp, echipa BRD Sogelease a pregătit soluții deja aplicabile, dintre care una sigur va fi potrivită specificului tău. Foarte probabil, deja am programat să te sunam chiar noi în zilele următoare, sau  poți lua legătura (te rugăm, prin telefon sau email, pentru a respecta măsurile de distanțare socială) cu reprezentatul BRD Sogelease prin care ai încheiat contractul.  Dacă e mai simplu pentru tine, trimite-ne un mesaj pe brd.sogelease@brd.ro sau completează formularul de aici și te vom suna cu prioritate.