Întrebări frecvente ContactTermeni legaliActualizare dateEnglish version

Trenul Hyperion II, finantat de BRD si BRD Sogelease, a facut astazi calatoria inaugurala

14.09.2015

Compania Softronic a inaugurat astazi cel de al doilea tren Hyperion. Calatoria inaugurala a avut ca punct de plecare Gara Craiova si punct terminus Gara de Nord din Bucuresti. Noua rama a fost inaugurata simbolic, in Gara de Nord, in prezenta conducerilor BRD Groupe Société Générale si BRD Sogelease, finantatorii investitiei, si a presedintelui Consiliului de Administratie al grupului Softronic, fabricant si operator feroviar.

 

Compania Softronic a inaugurat astazi cel de al doilea tren Hyperion. Calatoria inaugurala a avut ca punct de plecare Gara Craiova si punct terminus Gara de Nord din Bucuresti.
Noua rama a fost inaugurata simbolic, in Gara de Nord,  in prezenta conducerilor BRD Groupe Société Générale si BRD Sogelease, finantatorii investitiei, si a presedintelui Consiliului de Administratie al grupului Softronic, fabricant si operator feroviar.
Noul tren va opera pe ruta Craiova - Bucuresti - Brasov incepand cu ultima decada a lunii septembrie.
Trenul Hyperion este fabricat de compania Softronic, singurul fabricant de locomotive si rame electrice din Europa de Est.Hyperion este un tren multi-unit modern ce poate transporta in conditii optime de confort 188 pasageri. Trenul are patru vagoane dotate cu aer conditionat, internet, prize 220V, automat pentru cafea si o mica biblioteca.

 

Află datele exacte
Calculator Leasing

Ne puteti contacta
Call Center


021 301 48 48

Apelabil din toate reţelele.

BRD Sogelease
© 2018, BRD Sogelease IFN SA.